Ion Ceban: Mai mulți reprezentați ai Primăriei Chișinău, în discuții cu sociația Națională a Exportatorilor și Importatorilor din România. Ce s-a abordat

Mai mulți reprezentați ai Primărie Chișinău, în frunte cu viceprimarul Olga Ursu a avut o întrevedere cu reprezentanții mediului de afaceri din București care deja sunt pe piața...

Mai mulți reprezentați ai Primărie Chișinău, în frunte cu viceprimarul Olga Ursu a avut o întrevedere cu reprezentanții mediului de afaceri din București care deja sunt pe piața din Republica Moldova și Chișinău, dar și cu cei care doresc să vină pe piața noastră.

Potrivit lui Ceban, întrevederea a fost posibilă în colaborarea cu Asociația Națională a Exportatorilor și Importatorilor din România în persoana președintelui, Mihail Ionescu și Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti, Președintele, Iuliu Stockloss.

„Temele de discuții au fost diverse și interesul este sporit pentru dezvoltarea unui mediu de afaceri sănătos la Chișinău și atragerea investițiilor și investitorilor. Ceea ce își doresc companiile atunci când vor să investească în țara noastră este încrederea în autorități și predictibilitatea.

La întrevedere au fost prezentate profilurile investiționale pe care le-am pregătit în cadrul primului Forum Economic care a avut loc la Chișinău”, a declarat Ceban.

Edilul spune că speră ca în scurt timp deja să fie unele evenimente organizate în comun.

In this article