Ion Ceban: Lucrările planificate în cadrul proiectului de amenajare a unui spațiu de agrement în aer liber ,,Scuarul Tinerilor” din sectorul Ciocana al capitalei sunt spre finalizare

Lucrările planificate în cadrul proiectului de amenajare a unui spațiu de agrement în aer liber ,,Scuarul Tinerilor” din sectorul Ciocana al capitalei sunt spre finalizare. Potrivit primarului general...

Lucrările planificate în cadrul proiectului de amenajare a unui spațiu de agrement în aer liber ,,Scuarul Tinerilor” din sectorul Ciocana al capitalei sunt spre finalizare. Potrivit primarului general Ion Ceban, proiectul este finanțat de către Primărie, prin intermediul Programului Buget Civil Chișinău, ediția 2021.

„Lucrările au demarat la mijlocul lunii august, până în prezent au fost efectuate următoarele activități în proiect:  schimbarea bordurilor, instalarea iluminatului, așternerea pietrișului și instalarea pilonilor pentru gard de protecție.

În perioada următoare, va fi amenajat spațiul destinat și instalat mobilierul urban”, a declarat edilul.

Primarul spune că în acest an, 8 proiecte de interes public sunt implementate prin intermediul Programului Buget Civil Chișinău finanțat de Primărie.

In this article