Ion Ceban, la „Ultimul Sunet”: Să nu uitați să reveniți la școala din care ați plecat, să le spuneți pedagogilor ce ați ajuns, să stați cu ei de vorbă, pentru că fiecare dintre ei țin mult la dvs

Primarul Ion Ceban a participat la ceremonia “Ultimul Sunet” desfășurată la liceul “Hyperion” din Durlești și a transmis un mesaj de sprijin și încurajare către elevi și cadrele...

Primarul Ion Ceban a participat la ceremonia “Ultimul Sunet” desfășurată la liceul “Hyperion” din Durlești și a transmis un mesaj de sprijin și încurajare către elevi și cadrele didactice. Evenimentul a fost marcat de emoții și dorința de reușită în viitorul lor academic.

Primarul a subliniat importanța colaborării dintre Primăria municipiului Chișinău și instituțiile de învățământ, afirmând: “Noi, primăria municipiului Chișinău suntem un prieten al acestei instituții. Noi reconstruim și construim noul bloc de studii, complexul sportiv și multe alte lucrări care le vom face.”

Ion Ceban a adăugat că Primăria este dedicată sprijinirii copiilor, tinerilor și profesorilor și că se bucură de deschiderea de noi grădinițe, școli și centre de tineret. De asemenea, a menționat că este important ca absolvenții să revină la școala lor de proveniență pentru a împărtăși experiențele lor de viață: “Să nu uitați să reveniți la școala din care ați plecat, să le spuneți pedagogilor ce ați ajuns, să stați cu ei de vorbă, pentru că fiecare dintre ei țin mult la dvs.”

Primarul a transmis un mesaj special elevilor din clasa a 12-a, înainte de examenele de bacalaureat, exprimându-și dorința ca aceștia să-și realizeze plenar visele și să devină ceea ce își doresc. A subliniat importanța susținerii și implicării profesorilor în formarea lor: “Dascălii au același emoții ca și părinții voștri. Profesorii trăiesc cu viețile voastre, cu ceea ce vrei să deveniți. Noi dorim să vă realizați visele […] Eu vă doresc din tot sufletul, să vă realizați plenar și să deveniți ceea ce vă doriți.”

Prin acest mesaj, primarul Ion Ceban a reafirmat angajamentul său față de educație și sprijinirea elevilor și cadrelor didactice, evidențiind importanța învățământului și dorința de succes în carierele lor viitoare.

In this article