Ion Ceban, la Forumul Strategiei Europene pentru Regiunea Dunării

Primarul General al Capitalei, Ion Ceban, anunță că astăzi, la Viena, a participat la cea de-a 13-a ediție a Forumului anual al Strategiei Europene pentru Regiunea Dunării. Evenimentul...

Primarul General al Capitalei, Ion Ceban, anunță că astăzi, la Viena, a participat la cea de-a 13-a ediție a Forumului anual al Strategiei Europene pentru Regiunea Dunării.

Evenimentul este organizat de Primăria din Viena, cu care Primăria Chișinău are o relație frumoasă de prietenie și colaborare în diverse domenii.

„Alături de primarul Vienei, Michael Ludwig, și alți edili din diverse Capitale și orașe, am participat la un panel denumit „Cooperarea în Regiunea Dunării: Acum mai mult ca oricând”, subiectul principal al discuțiilor fiind „Orașele în calitate de centre de transformare”, a scris Ion Ceban.

Totodată, în cadrul evenimentului au fost abordate și diferite teme privind dezvoltarea, provocările și proiectele de viitor.

Potrivit lui Ion Ceban, este important ca astfel de schimburi de experiență și opinii să fie cât mai frecvente, deoarece este o onoare ca despre Chișinău să se vorbească la cât mai multe evenimente internaționale.

În ultima perioadă, grație rezultatelor înregistrate, Chișinăul a devenit un oraș vizibil și cu tot mai mulți parteneri de dezvoltare.

In this article