Ion Ceban, întrevedere cu Înaltul comisar al Armeniei pentru relațiile cu diaspora, Zareh Sinanyan

Proiectele din Capitală și aprofundarea relațiilor municipalității cu autoritățile armene au fost discutate astăzi în cadrul unei întrevederi a primarului general Ion Ceban cu Înaltul comisar al Armeniei...

Proiectele din Capitală și aprofundarea relațiilor municipalității cu autoritățile armene au fost discutate astăzi în cadrul unei întrevederi a primarului general Ion Ceban cu Înaltul comisar al Armeniei pentru relația cu diaspora, Zareh Sinanyan, unde au participat și ambasadorul Armeniei la Chișinău, Vladimir Karapetyan, și consulul onorific Tatul Davoyan.

„Dialogul s-a axat pe trecerea în revistă a proiectelor curente de dezvoltare la nivelul capitalei, precum și aprofundarea relațiilor de colaborare între Municipiul Chișinău și Armenia. Totodată, au fost abordate subiecte privind inițierea proiectelor de colaborare în domeniul cultural și educațional, în special ținând cont de experiența capitalei în cadrul proiectului de promovare a culturii și a tradițiilor naționale cu genericul Zilele Chișinăului peste hotare. Astfel de inițiative care vin să susțină diaspora și să mențină dialogul cu comunitățile, ne propunem să organizăm de ambele părți atât la Chișinău, cât și în Erevan”, a declarat primarul Capitalei, Ion Ceban.

In this article