Ion Ceban, în inspecție pe strada Pelivan, care se află în reparație. „Astăzi a fost turnat primul strat de asfalt”

Reabilitarea străzii Pelivan din sectorul Buiucani este cu un pas mai aproape de fi finalizată. Primarul general Ion Ceban a mers astăzi în inspecție pe șantier, chiar când...

Reabilitarea străzii Pelivan din sectorul Buiucani este cu un pas mai aproape de fi finalizată. Primarul general Ion Ceban a mers astăzi în inspecție pe șantier, chiar când au fost începute lucrările de turnare a primului strat de asfalt.

„Circa 8,5 mii de m2 sunt asfaltați, astăzi, pe strada Pelivan din sectorul Buiucani. Am fost și am inspectat cum decurg aceste lucrări. Sunt lucrări, care vin să dezvolte infrastructura capitalei. Locuitorii au nevoie de drumuri bune, ca șoferii să nu piardă̆ timp și bani în autoservice-uri. Pentru lucrările efectuate până acum s-au cheltuit 5 milioane de lei”, a declarat Ion Ceban.

Anterior, a fost reparată partea carosabilă pe segmentul Vasile Lupu – Alba Iulia, astfel, în total sunt 15 mii de m2. Ceban mai spune că până pe 31 septembrie se vor efectua lucrări de reabilitare a trotuarelor din strada Pelivan.

Aceasta tot este o suprafață impunătoare de 10 mii m2. În acest caz se vor cheltui 3,3 milioane de lei.

In this article