Ion Ceban: În 3 mandate, Chișinăul va fi de nerecunoscut și vom fi peste multe orașe Europene

În 3 mandate, Chișinăul va fi de nerecunoscut. Cel puțin asta spune primarul general Ion Ceban, care afirmă că capitala va fi peste multe orașe Europene. „Dacă vrem...

primaria-primarie-chisinau

În 3 mandate, Chișinăul va fi de nerecunoscut. Cel puțin asta spune primarul general Ion Ceban, care afirmă că capitala va fi peste multe orașe Europene.

„Dacă vrem dezvoltare pentru Capitală, și eu vă spun că în trei mandate, iată, acum 1 se termină. În trei mandate nu recunoașteți Chișinău, în sens pozitiv. Deci, dumneavoastră, ca locuitor al municipiului Chișinău, veți fi plăcut surprins, n-am zis că toate trei trebuie să fie a dlui Ion Ceban. Nu. Dar trei mandate pentru MAN în Chișinău. Credeți mă că va fi peste așteptările oricărui cetățean care este aici sau celui care vine în Chișinău. Asta în condițiile actuale. Un oraș, un municipiu. Mă angajez plenar dacă am în continuare încrederea locuitorilor municipiului Chișinău. Mă angajez plenar că va fi de mândrie pentru regiuni. Va fi peste multe orașe cele care sunt inclusiv în Uniunea Europeană. Astăzi orașul este mai curat decât multe metropole pe care le ați văzut dumneavoastră. Mai curat. Asta nu înseamnă că mai avem de lucru”, a declarat Ceban în emisiunea „Puterea a Patra” de la N4.

„Da, am început să intervenim pe străzile magistrale. Trotuare, alei, străzi și tot așa mai departe. Vom continua astăzi. De exemplu, în sectorul Ciocana avem 30 spre 40 70 din curți în care am intervenit. În sectorul Râșcani la fel. Un indicator foarte mare, o restanță foarte mare avem pentru Botanica, dar noi știm concret ce trebuie să facem. Cum corelează asta cu rețelele subterane? Cum pot fi aceste lucruri făcute mai rapid? Și da, în următorul mandat, o prioritate sporită va fi însăși curtea confortabilă la fiecare alături de ea”, a conchis Ceban.

In this article