Ion Ceban împlinește astăzi 40 de ani. Ce a reușit acesta până la această vârstă frumoasă

Primarul general Ion Ceban împlinește astăzi vârsta de 40 de ani. Această vârstă frumoasă l-a prins în fruntea Primăriei Chișinău, asta după ce a avut o carieră impresionantă...

Primarul general Ion Ceban împlinește astăzi vârsta de 40 de ani. Această vârstă frumoasă l-a prins în fruntea Primăriei Chișinău, asta după ce a avut o carieră impresionantă de politician.
De când a câștigat acesta mandatul, a reușit să facă foarte multe lucruri și să implementeze foarte multe proiecte. La vârsta de 40 de ani se poate mândri de faptul că este primul primar care are un background bogat și o experiență extraordinară.
De când este edilul capitalei, a reușit să curețe Chișinăul de panourile publicitare ilegale, să dea în exploatare mai multe străzi reparate, să recupereze municipalității mai multe terenuri acaparate, sa reabiliteze mai multe zone verzi și parcuri și să lupte ferm cu corupția în municipalitate.
În cariera s-a de politician a reușit să fie de 3 ori deputat, unde a venit cu foarte multe inițiative legislative. Proiecte care au ajutat cu adevărat cetățenii. Mai multe, a fost unul din liderii cheie care au negociat coaliția parlamentară din vara anul 2019.
La vârsta de 40 de ani, edilul capitalei se poate bucura de o tolbă de experiențe cu foarte multe reușite.
In this article