Ion Ceban, după validarea noului mandat: Vom multiplica proiectele de dezvoltare și vom furniza și mai multe rezultate

Vom depune eforturi și mai mari pentru a ne ridica la nivelul așteptărilor locuitorilor Capitalei. Este prima reacție a primarului general al Chișinăului, Ion Ceban, după validarea de...

Vom depune eforturi și mai mari pentru a ne ridica la nivelul așteptărilor locuitorilor Capitalei. Este prima reacție a primarului general al Chișinăului, Ion Ceban, după validarea de azi a rezultatelor alegerilor de către Consiliul electoral al mun. Chișinău.

”Continuăm, așa cum am făcut-o, să muncim pentru dezvoltarea capitalei, așa cum am făcut-o toți acești patru ani. Suntem orientați să creștem numărul de proiecte și programe și să furnizăm cât mai multe rezultate. Aduc sincere mulțumiri încă odată tuturor locuitorilor pentru susținerea acordată mie și colegelor mei, înțeleg că este o responsabilitate și mai mare, întrucât este pentru prima dată, după 20 de ani, când alegerile locale din Chișinău sunt câștigate din primul tur. Iar o formațiune care nu era existentă a obținut cel mai mare scor. Pentru echipa MAN este o responsabilitate enormă. Sigur că sunt și unele scăpări, dar depunem mari eforturi pentru a ne ridica la nivelul așteptărilor și mulțumim locuitorilor pentru înțelegere și toleranță”, a declarat Ion Ceban.

Primarul general a precizat din nou că echipa sa a avut cea mai corectă și responsabilă campanie electorală, fără a recurge la atacuri și abateri, lucruri care au fost sesizate deja la instituțiile competente.

”Așa cum am desfășurat o campanie electorală corectă de la independență încoace, nu am avut resurse mari, am avut oameni sinceri care au făcut această campanie, oameni care cred că municipiul Chișinău se pot dezvolta așa vom continua să muncim în continuare în Primăria Chișinău. Nu vreau să fac o analiză a campaniei, dar vreau să spun că sunt multe întrebări la această campanie. Au fost antrenate persoane publice, resurse administrative. Dar în regim normal vom sesiza toate instituțiile abilitate cu privire la acele întrebări. Noi am văzut acele atacuri și anti-campanii, folosirea resurselor administrative, dar despre asta să se expună experții, misiunile de observare și specialiștii în juridică care au notat toate abaterile și le-au transmis organelor competente”, a mai precizat edilul Ion Ceban.

In this article