Ion Ceban, după întrevederea cu Primarul General al Beijingului, Yin Yong: „Am discutat despre colaborarea în diverse domenii”

În cadrul vizitei oficiale pe care a întreprins-o în China, Ion Ceban l-a cunoscut și s-a întâlnit cu edilul Beijingului, Yin Yong. Potrivit Primarului General al municipiului Chișinău,...

În cadrul vizitei oficiale pe care a întreprins-o în China, Ion Ceban l-a cunoscut și s-a întâlnit cu edilul Beijingului, Yin Yong.

Potrivit Primarului General al municipiului Chișinău, în cadrul întrevederii, cei doi oficiali au făcut schimb de opinii și au discutat despre colaborarea între orașe în diverse domenii.

„Am fost impresionat și am apreciat noul proiect realizat în ultimii 5-6 ani, unde au construit o subzonă nouă. Tot aici a fost transferată Primăria Beijing și toate instituțiile publice”, a scris Ion Ceban.

Deoarece, în prezent, posibilitățile Chișinăului sunt limitate, Ion Ceban este sigur că un schimb de experiență între cele două orașe ar ajuta mult Capitala noastră.

„Am invitat colegii din Beijing la cea de-a doua ediție a Forumului Economic Chișinău, care va avea loc în toamnă”, a precizat Primarul General al Capitalei.

Beijing este unul dintre principalele orașe ale lumii, care se poate mândri cu o infrastructură foarte dezvoltată.

In this article