Ion Ceban, despre ceea ce s-a făcut la Țînțăreni: Investiții enorme, de milioane. Am făcut ce nu au realizat alți primari, inclusiv, Guverne

Chișinăul și în acest an va avea cele mai multe proiecte făcute. Cel puțin asta declarat primarul general Ion Ceban în cadrul ședinței Primăriei Capitalei. Pe lângă capitală,...

Chișinăul și în acest an va avea cele mai multe proiecte făcute. Cel puțin asta declarat primarul general Ion Ceban în cadrul ședinței Primăriei Capitalei.

Pe lângă capitală, și în Țînțăreni municipalitatea investește. Edilul a precizat că într-un an s-a făcut ceea ce au reușit ceilalți primari timp de 10 ani, inclusiv ceea ce a promis și Guvernul.

„Anul trecut au fost investiți circa 70 de milioane la Țînțăreni. Au fost transferați către localitate 13 milioane de lei, au fost începute reparația unor străzi, stadioane, terenuri de joacă, la școală s-a intervenit cu anumite lucrări, deșeurile sunt evacuate, s-a dus de curând 500 de tone de asfalt frezat pentru străzile din localitate”, a declarat Ceban. Edilul a solicitat să se verifice unde a ajuns acest asfalt, dacă o parte din acesta nu a fost redirecționat către drumul spre casa primarului.

„O muncă enormă s-a efectuat la poligon, acum arată altfel și stația este modernă cum nu sunt în multe alte țări. În curând, municipalitatea va transfera o sumă de 10 milioane de lei pe contul primăriei Țînțăreni și sper că banii vor fi folosiți pentru oameni.
Deci cu 23 de milioane, noi am făcut trotuarele de pe Pușkin-Bodoni. Cu 23 de milioane transferați primăriei Țînțăreni pentru o localitate cu circa 300 de locuitori, eu cred că pot fi făcute lucruri frumoase”, a conchis edilul.

Primarul a îndemnat presa să vină în Țînțăreni și să filmeze ceea ce s-a făcut.

In this article