Ion Ceban, de Hramul orașului: Am făcut multe, dar mai avem mult mai multe de făcut. Trebuie să fim mândri de oamenii din acest oraș

Primarul general Ion Ceban se arată mândru de Chișinău, pentru că orașul prinde viață pe an ce trece. Cel puțin asta a spus edilul după ce a depus...

Primarul general Ion Ceban se arată mândru de Chișinău, pentru că orașul prinde viață pe an ce trece. Cel puțin asta a spus edilul după ce a depus flori, cu ocazia Hramului orașului, la monumentul lui Ștefan cel Mare.

„Chișinăul se schimbă în fiecare zi spre bine și eu sunt mândru de echipa pe care o am în spate, parteneri, invitați, delegații din est din vest. Ne mândrim cu ceea ce putem face mai bine pentru Chișinău. Spre că toată lumea să încerce să păstreze ceea ce construim împreună. Restul ce rămâne, în Chișinău și în suburbii, le facem și le vom schimba împreună.

Dacă tot ne aflăm aici lângă monumentul lui Ștefan cel Mare, cum spunea acesta, țara nu este a lui, nici a strămoșilor, strămoșilor. Să lăsăm să dăinuie frumoasa capitală, să o construim, să avem grijă de orașul nostru din piatră albă. Să ne mândrim cu oamenii noștri excelenți și extraordinari. Avem mii de copii talentați, la olimpiade, la competiții sportive, cei care au construit acest Chișinău din temelie, până la oamenii celebri. Anul acesta compozitorul Doga împlinește 85 de ani. Avem cu ce ne mândri”, a declarat Ceban.

Edilul a invitat toți doritorii să vină la Hramul orașului, pentru că azi va fi o mare sărbătoare.

In this article