Ion Ceban dă startul sezonului estival 2024 la Vadul lui Vodă

Primarul General al Capitalei, Ion Ceban, amintește comunității că, în după-amiaza acestei zile, la Vadul lui Vodă, unde, va începe sezonul estival 2024. „Primăria Chișinău vă invită, astăzi,...

Primarul General al Capitalei, Ion Ceban, amintește comunității că, în după-amiaza acestei zile, la Vadul lui Vodă, unde, va începe sezonul estival 2024.

„Primăria Chișinău vă invită, astăzi, începând cu ora 14.00, pe faleza plajei de la Vadul lui Vodă, pentru a lansa sezonul de vară pe litoral alături de colectivele și artiștii îndrăgiți. Vă așteaptă o atmosferă incendiară și multă dispoziție bună”, a scris edilul pe rețelele de socializare.

În context, menționează Primarul General, astăzi, zona plajei de la Vadul lui Vodă a devenit o adevărată oază de odihnă, sport, agrement și recreere, datorită investițiilor alocate de Primăria Chișinău.

Amintim că, începând cu ora 14:00, pe Faleza de la plaja râului Nistru va fi organizat și un concert, în scenă, urmând să evolueze interpretul de muzică populară Igor Cuciuc, Vladimir Fotescu și Orchestra „Avanti”, Ansamblul de dansuri populare „Mărțișor”, interpretul Sergiu Țurcanu și DJ Sergiu Bulgar.

Totodată, pentru bună desfășurare a evenimentelor, municipalitatea va suplini și numărul unităților de transport în comun în/dinspre orașul situat pe malul râului Nistru.

In this article