Ion Ceban, contra LGBT: Nu am semnat autorizația pentru paradă. Îmi asum decizia

Primarul general Ion Ceban nu a semnat autorizația de organizare a paradei LGBT în capitală. Declarația a fost făcută în ședința de astăzi de la Primăria Chișinău. „Așa...

Primarul general Ion Ceban nu a semnat autorizația de organizare a paradei LGBT în capitală. Declarația a fost făcută în ședința de astăzi de la Primăria Chișinău.
„Așa cum spuneam parada LGBT să fie la fiecare acasă cine vrea. Nu am semnat pentru desfășurarea paradei și nu voi semna. Ba chiar am scris refuz.
Îmi asum în totalitate. Pot fi criticat, blamat și numit cu toate cuvintele de către cei din PAS care tare îi apără pe rețele. Asta este poziția mea și a colegilor mei.

Asta este poziția a multor cetățeni care nu doresc acest lucru. Ce de fapt se dorește prin această paradă? Ce promovăm noi? Nu încălcăm dreptul la nimeni, la muncă, educație și în societate, fiecare are drepturi egale. Ce am avut anii precedenți, la astfel de parade?
Asemenea ieșiri în stradă duc la divizare a societății, un haos pe străzi în preajma acestor parade. Copiii nu trebuie să vadă aceste lucruri chiar pe stradă”, a conchis edilul.

Amintim că majoritatea celor din PAS au ieșit în apărarea celor din LGBT.

In this article