Ion Ceban cere măsuri urgente după omorul șocant în sectorul Rîșcani: „Oamenii trebuie să se simtă în siguranță”

În legătură cu cazul din sectorul Rîșcani, Primarul General al Capitalei, Ion Ceban, roagă poliția să intensifice controalele și să asigure securitatea oamenilor. „Chișinăul, în ultimii ani, este...

În legătură cu cazul din sectorul Rîșcani, Primarul General al Capitalei, Ion Ceban, roagă poliția să intensifice controalele și să asigure securitatea oamenilor.

„Chișinăul, în ultimii ani, este un oraș sigur, iar noi regretăm când astfel de cazuri se întâmplă. În plină zi, în preajmă, erau oameni, copii a căror viață a fost pusă în pericol. Oamenii nu trebuie să aibă frică să iasă din casă, dar trebuie să aibă încredere în organele competente că sunt protejați”, a scris Primarul General.

Spre regret, adăugă Ion Ceban, conducerea celor care trebuie să asigure siguranța cetățenilor, astăzi, se ocupă de intimidarea opoziției, iar criminalitatea înflorește, nu doar în Chișinău.

Astăzi, în sectorul Rîșcani al Capitalei a fost comis un omor. Victima, un cetățean străin, a fost ucisă, după ce un bărbat înarmat a tras în ea mai multe focuri de armă.

In this article