Ion Ceban către ministrul Culturii: „Nu încurcați coada vacii cu ștampila primăriei”

Primarul de Chișinău – indignat de inacțiunea ministerului Culturii. După ce instituția a declarat că porțiunea cu caldarâm din str. 31 August 1989 are importanță națională, lucrările de...

Primarul de Chișinău – indignat de inacțiunea ministerului Culturii. După ce instituția a declarat că porțiunea cu caldarâm din str. 31 August 1989 are importanță națională, lucrările de reabilitare a drumului au fost sistate iar subiectul – uitat de autoritățile centrale, declară edilul capitalei.

„Mai incompetent ministru al Culturii nu a avut Republica Moldova. Intenționat au fost blocate lucrările pe zona centru din Chișinău atât în reparația trotuarelor cât și a carosabilului, iar acum nu se permite nici efectuarea și nici închiderea lucrărilor. Nu avem niciun răspuns ce facem în continuare cu porțiunea din str. 31 August 1989, unde a fost depistat caldarâmul? Unicul lucru ce l-au făcut este că au declarat pe Facebook că zona este de importanță națională, în rest, nu au intervenit în niciun fel!”, a menționat Ion Ceban.

În context, edilul a reamintit executivului că tot de ce se apucă Guvernul PAS, ori nu se face, ori se distruge totul.

„Să fii regizor bun e una, să administrezi o instituție importantă din stat cum este Ministerul Culturii este cu totul altceva. Vorba veche: „Nu încurcați coada vacii cu ștampila primăriei”, a conchis Ceban.

Amintim, reparația porțiunii centrale a străzii 31 August 1989 din Chişinău, cuprinsă între străzile Bodoni şi Puşkin, a dus la descoperirea caldarâmului vechi de circa 100 de ani.

In this article