Ion Ceban: Astăzi, sărbătorim Ziua Europei și felicit cu această ocazie toți cetățenii și partenerii europeni care ne susțin. Facem Europa aici acasă

Primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban, a transmis un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Europei, care se sărbătorește astăzi, 9 mai. El a subliniat importanța parteneriatului...

Primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban, a transmis un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Europei, care se sărbătorește astăzi, 9 mai. El a subliniat importanța parteneriatului cu Uniunea Europeană și a invitat cetățenii să viziteze Cortul Primăriei Chișinău de Ziua Europei în Piața Marii Adunări Naționale.

“Astăzi, sărbătorim Ziua Europei și felicit cu această ocazie toți cetățenii și partenerii europeni care ne susțin în diverse proiecte de dezvoltare a capitalei și Republicii Moldova. Drumul nostru spre Uniunea Europeană depinde de implicarea fiecăruia. Evenimentele care sunt organizate spun odată în plus că Europa este acasă”, a declarat Ion Ceban.

Primarul a menționat că Primăria Chișinău este deschisă și implicată în cooperarea cu partenerii europeni. “Implicarea și deschiderea Primăriei este determinată pe această cale. Vă invităm la Cortul Primăriei Chișinău de Ziua Europei în Piața Marii Adunări Naționale, unde vom prezenta proiectele comune, desfășurate în prezent și planurile pe care ni le propunem pe viitor”, a adăugat el.

Ion Ceban a precizat că printre proiectele realizate cu sprijinul Uniunii Europene se numără reabilitarea infrastructurii rutiere și sociale, modernizarea transportului public, eficiența energetică, protecția mediului și altele. El a exprimat speranța că parteneriatul cu Europa va continua și se va consolida în beneficiul cetățenilor.

In this article