Ion Ceban anunță cea de-a II-a ediție a Festivalului „Chișinăul Sportiv 2024” în Parcul „La Izvor”

Ion Ceban amintește comunității că, cea de-a II-a ediție a Festivalului „Chișinăul Sportiv 2024” se va desfășura sâmbătă, 08 iunie 2024, în Parcul „La Izvor”, între orele 11:00...

Ion Ceban amintește comunității că, cea de-a II-a ediție a Festivalului „Chișinăul Sportiv 2024” se va desfășura sâmbătă, 08 iunie 2024, în Parcul „La Izvor”, între orele 11:00 și 17:00 și va cuprinde un vast program de activități sportive și programe de divertisment pentru toți locuitorii și oaspeții Capitalei.

„Vizitatorii vor putea asista la masterclass-uri de valoare prezentate de sportivi din 17 școli și licee cu profil sportiv și peste 70 de federații, asociații și cluburi sportive, precum și la discuții cu sportivii care ne vor reprezenta țara, în acest an, la Jocurile Olimpice de la Paris”, a scris edilul.

De asemenea, mai spune Ion Ceban, va fi organizat și un târg al producătorilor autohtoni, iar seara va culmina cu un recital muzical deosebit din partea invitaților speciali – legendara trupă – „Zdob și Zdup”.

Menționăm că, această inițiativă susține dezvoltarea domeniului sportiv și promovarea Chișinăului ca un oraș prietenos și dinamic.

„Vă așteptăm cu mare drag să ne fiți alături pentru a savura din plin din distracție, gust și mișcare”, a conchis Primarul General Ion Ceban.

In this article