Ion Ceban acuză PAS-ul de șantaj cu dosare penale și show-uri cu mascați, în adresa altor primari

Primarii din alte partide sunt persecutați de către organele de drept la indicațiile celor din PAS, iar aleșii locali ai PAS-ului, sunt lăsați în pace. „Chiar și calul...

Primarii din alte partide sunt persecutați de către organele de drept la indicațiile celor din PAS, iar aleșii locali ai PAS-ului, sunt lăsați în pace. „Chiar și calul învie după ce poliția zice că a murit”. Cu aceasta declarații a venit primarul general Ion Ceban în cadrul ședinței de astăzi de la Primăria.

„Azi din păcate la majoritatea primarilor din Republica Moldova, la primarii din suburbiile capitalei, li-au fost deschise dosare ca să îi țină în plasa Guvernării. Pe mine la fel mă sperie periodic cu mascații.

Mascații vin cu treabă și fără treabă în Administrațiile Publice Locale la apăsarea butonului de către PAS, la fel cred că din WC. Sâmbătă cel mai proaspăt caz au fost la Durlești și tot așa sunt șantajați rând pe rând toți primarii, ori să adere direct, ori să nu încerce să meargă cu alt partid.

Cel mai interesant că în orice dosar, primarii sunt luați de mascați de parcă ar fi criminali și ar fi omorât oameni, Doamne ferește. Primarii sunt umiliți, după care nici un dosar nu are finalitate, deoarce se fac show-uri politice cu titluri crase scrise de către cei care sunt plătiți din același buzunar.

Cât privește primarii PAS, sunt feriți de toate acestea, chiar și calul învie după ce poliția zice că a murit. Și dosarele sunt deschise și pe ei, dar sunt lăsate pentru zile negre pentru PAS”, a declarat Ceban.

Primarul afirmă că acolo se dau bani pentru proiecte, acolo merge Guvernarea, în rest oamenii sunt lăsați pentru ecranele și titlurile picante ca să spele rochița PAS-ului.

In this article