Ion Ceban a vorbit despre importanța dezvoltării posibilităților pentru tineri

Ion Ceban, a căzut „pradă” provocației. Acesta a fost invitat în cadrul unei emisiuni organizate la Centrul Municipal de Tineret Chișinău, unde a vorbit despre importanța dezvoltării posibilităților...

Ion Ceban, a căzut „pradă” provocației. Acesta a fost invitat în cadrul unei emisiuni organizate la Centrul Municipal de Tineret Chișinău, unde a vorbit despre importanța dezvoltării posibilităților pentru tineri.

„M-au provocat și m-au invitat la Emisiunea „Tineri pentru TINEri”

Am mers cu mare drag și voi reveni, ba chiar ne-am propus să realizăm mai multe evenimente frumoase dedicate TINErilor”, a scris Ceban pe pagina sa de Facebook.

Amintim că anterior a fost lansat Programul municipal de Granturi – 2021 destinat organizațiilor de tineret și grupurilor de inițiativă din municipiul Chișinău.

Obiectivul Programului este susținerea și dezvoltarea sectorului de tineret din capitală. Astfel, tinerii vor beneficia de suport logistic şi financiar în scopul realizării iniţiativelor, programelor și proiectelor cu impact regional, consolidând în acest mod cooperarea cu societatea civilă.

În cadrul Programului vor fi susținute proiectele care vor contribui la realizarea politicilor de tineret la nivel municipal, în baza a patru priorități: Participarea tinerilor și voluntariat, Servicii pentru tineri și sănătatea tinerilor, Oportunități economice pentru tineri, angajarea în câmpul muncii și Consolidarea sectorului de tineret.

Participanții pot depune dosarul până în data de 30 aprilie la sediul Direcției generale educație, tineret și sport, telefon: 022-235-177, 022-482-420.

In this article