Ion Ceban a vizitat sectorul 3, București, unde a avut o întrevedere cu omologul său

Primarul capitalei, Ion Ceban, este astăzi la București, România. Despre acest lucru a anunțat chiar el pe pagina sa de facebook. Acesta a vizitat sectorul 3, București și...

Primarul capitalei, Ion Ceban, este astăzi la București, România. Despre acest lucru a anunțat chiar el pe pagina sa de facebook.

Acesta a vizitat sectorul 3, București și am discutat cu primarul Sectorului 3, Robert Sorin Negoiță.

„Am avut o discuție foarte bună pe diverse domenii.

Reprezentanții Direcției Transport, Arhitectură și a Sănătății vor rămâne să facă cunoștință cu colegii din Sectorul 3, fiecare pe domeniul său.
Avem ce prelua și învăța pentru Chișinău.

În continuare ne propunem implementarea mai multor proiecte de infrastructură în sectorul Botanica al capitalei cu suportul Primăriei Sectorului 3, iar în acest sens am discutat despre colaborare și semnarea unui Acord”, a scris Primarul de Chișinău.

Ion Ceban a anunțat că în scurt timp o echipă mai mare de la Chișinău va merge în vizită de lucru la colegii din România.

Amintim că în aceste zile Primarul General al municipiului Chișinău, Ion Ceban, împreună cu mai mulți pretori și șefi de direcții, întreprinde o vizită de lucru în mai multe orașe din România.

In this article