Ion Ceban a comentat recentele evenimente tragice din Odesa: Sunt acțiuni greu de imaginat

Primarul Chișinăului, Ion Ceban, a adresat comentarii despre recentele evenimente tragice din Odesa, Ucraina, într-o ședință de la Primărie, exprimându-și îngrijorarea și îndemnând la acțiune solidară. „Am văzut...

Primarul Chișinăului, Ion Ceban, a adresat comentarii despre recentele evenimente tragice din Odesa, Ucraina, într-o ședință de la Primărie, exprimându-și îngrijorarea și îndemnând la acțiune solidară.

„Am văzut informațiile și imaginile din Odesa unde au fost foarte multe lovituri și chiar și a fost avariată o biserică fiind lovită de rachete”, a spus Ceban, referindu-se la recentele imagini și știri despre atacuri în regiune. “Sunt acțiuni greu de imaginat,” a adăugat el, reflectând asupra severității situației.

Primarul Ceban a subliniat și suferința pe care aceste evenimente o provoacă populației locale. “În acest război au de suferit oamenii,” a observat el. Totodată, Ceban a exprimat speranța că conflictele se vor încheia în cele din urmă, transmițându-și gândurile bune către toți cei afectați.

Pe lângă cuvintele sale de compasiune, Ceban a făcut un apel la acțiune la nivelul Primăriei Chișinău. El a solicitat responsabililor de la primărie să cerceteze modalități prin care pot fi furnizate ajutoare populației afectate din Odesa.

„Rog responsabilii de la Primărie să vadă pe segmentul de ajutoare, ce putem să furnizăm, ca să ajutăm oamenii de acolo,” a cerut Ceban.

In this article