Ion Ceban a avut astăzi o întrevedere cu Vicepreședintele Agenției TIKA: Avem o colaborare foarte frumoasă la nivel de mun. Chișinău

Primarul general Ion Ceban a avut astăzi o întrevedere cu Vicepreședintele Agenției TIKA, Mahmut ÇEVİK, Ambasadorul Republicii Turcia în Republica Moldova, Mustafa Uygar SERTEL și Coordonatorul TIKA în...

Primarul general Ion Ceban a avut astăzi o întrevedere cu Vicepreședintele Agenției TIKA, Mahmut ÇEVİK, Ambasadorul Republicii Turcia în Republica Moldova, Mustafa Uygar SERTEL și Coordonatorul TIKA în țara noastră, Selda ÖZDENOĞLU.

Potrivit primarului, cu agenția Turcă de Cooperare și Coordonare în Republica Moldova (TIKA) Primăria Chișinău are o colaborare foarte frumoasă la nivel de municipiul.

„În ultimii ani Primăria Chișinău împreună cu TIKA au reușit să realizeze mai multe proiecte de infrastructură, obiective sociale, dar au venit și cu un suport enorm pentru refugiați creând condiții de cazare pentru aceștia.

Am discutat despre proiectele deja realizate și despre alte proiecte de viitor.”, a declarat edilul.

Din anul 2020 cu TIKA, Primăria Chișinău a implementat mai multe proiecte, printre care amenajarea Aleii pictorilor din Scuarul Catedralei, reparația Centrului Comunitar pentru copii și tineri din familii social – vulnerabile „CREATIV” și amenajarea „Covorul Național” pe Aleea Grigore Vieru. Mai mult, pe perioada crizei refugiaților, TIKA a donat ajutoare și colete.

In this article