Invitație specială de Ziua Independenței: Blocul „Victorie” organizează un eveniment memorabil la Orhei

Într-un anunț recent, Marina Tauber, lider al blocului „Victorie”, a invitat cetățenii Republicii Moldova să participe la o sărbătoare specială dedicată Zilei Independenței, care va avea loc pe...

Într-un anunț recent, Marina Tauber, lider al blocului „Victorie”, a invitat cetățenii Republicii Moldova să participe la o sărbătoare specială dedicată Zilei Independenței, care va avea loc pe 27 august la Orhei. „Dragi cetățeni ai Republicii Moldova, pe 27 august, blocul ‘Victorie’ în frunte cu Ilan Șor vă invită cu drag la Orhei pentru a sărbători împreună Ziua Independenței, într-un mod cu adevărat special și memorabil! Așa cum doar noi o putem face,” a declarat Tauber.

Sărbătoarea va începe la ora 10:00 în Piața Vasile Lupu din Orhei, cu o paradă festivă urmată de o ceremonie solemnă de depuneri de flori pentru a comemora eroii naționali. De la ora 11:00, parcul de distracții OrheiLand va găzdui un program artistic de excepție, cu spectacole și concerte susținute de artiști talentați din Moldova, printre care Doinița Gherman și orchestra Moldovlaska.

Pe parcursul zilei, vizitatorii se vor putea bucura de gustări tradiționale moldovenești oferite gratuit și de numeroase surprize. La ora 17:00, va avea loc un concert extraordinar, cu performanțe de Laurențiu Popescu, Sergiu Țurcan, Ricu Vodă, Carolina Prepeliță și Mariana Șura.

Marina Tauber a încheiat mesajul său subliniind importanța evenimentului: „Această zi de sărbătoare este dedicată tuturor celor care își iubesc țara și apreciază frumusețea, cultura și tradițiile noastre. Haideți să celebrăm împreună independența țării noastre și să ne bucurăm de toate emoțiile pe care le oferă acest eveniment special.”

Organizatorii așteaptă cu entuziasm să petreacă Ziua Independenței într-o atmosferă de bucurie, unitate și solidaritate alături de cetățeni.

In this article