Investiții de 2,25 milioane de lei pentru reparația străzilor din Cruzești

Lucrările de construire a drumurilor în suburbiile municipiului Chișinău continuă. În acest an, în comuna Cruzești, se efectuează lucrări de reparație a mai multor străzi locale. Potrivit Primarului...

Lucrările de construire a drumurilor în suburbiile municipiului Chișinău continuă. În acest an, în comuna Cruzești, se efectuează lucrări de reparație a mai multor străzi locale.

Potrivit Primarului General al Capitalei, Ion Ceban, lucrările se desfășoară pe str. Livezilor, Fântânilor, Ion Creangă, Romană și Mitropolit Bănulescu – Bodoni.

„Proiectul este implementat cu investițiile alocate de Primăria Chișinău și Primăria Cruzești. Valoarea lucrărilor este de 2,25 de milioane de lei, dintre care 2 milioane de lei vor fi distribuite din bugetul municipal”, precizează edilul.

Peste 100 de milioane de lei au fost investite din bugetul municipal, în ultima perioadă, pentru construcția și reparația drumurilor și trotuarelor din cele 18 suburbii. Paralel, au fost extinse și modernizate rețelele de iluminat public stradal.

In this article