Investigație: Satul regal în care trăiește întreaga familie a lui Putin

Președintele rus, Vladimir Putin, și-a instalat întreaga familie lângă reședința sa din Novo-Ogariovo. Liderul de la Kremlin, imitându-i pe țarii ruși din trecut, a construit un adevărat „sat...

Președintele rus, Vladimir Putin, și-a instalat întreaga familie lângă reședința sa din Novo-Ogariovo. Liderul de la Kremlin, imitându-i pe țarii ruși din trecut, a construit un adevărat „sat regal” pentru el și familia sa, arată o investigație publicată de proekt.media.

Potrivit sursei citate, acest loc ar fi putut fi vizat în timpul recentului atac cu drone care a vizat Moscova, notează publicația ucraineană, transmite breakingnews.md cu referire la g4media.ro.

Vladimir Putin locuiește și lucrează în proprietatea Novo-Ogariovo.

Terenurile din jurul Novo-Ogariovo au fost cumpărate prin intermediul unor companii offshore străine, iar apoi transferate fiicelor lui Putin – Maria și Katerina, se arată în investigație. Însă proprietățile nu au fost trecut pe numele acestpra – de exemplu, proprietățile Katerinei au fost transferate soțului ei Kiril Șamalov după nuntă.

Mama ei, fosta soție a lui Putin, Liudmila, și noul ei soț, Artur Ocheretnîi, s-au stabilit, de asemenea, lângă fiica mai mică. Nici pe numele lor nu a fost înregistrat nimic – proprietățile au fost înregistrate tot pe numele lui Șamalov, se mai arată în investigație.

In this article