Într-un aeroport internaţional din Moscova au fost furaţi saci cu 4 milioane de dolari

Jaf ca în filme în Aeroportul Internațional Domodedovo din Moscova. Bărbaţi înarmaţi cu mitraliere au reuşit să plece cu saci în care se aflau patru milioane de dolari,...

Jaf ca în filme în Aeroportul Internațional Domodedovo din Moscova. Bărbaţi înarmaţi cu mitraliere au reuşit să plece cu saci în care se aflau patru milioane de dolari, informează breakingnews.md cu referire la TASS.

Iniţial, reprezentanţii aeroportului nu au confirmat incidentul pentru agenţia de presă RIA Novosti. Mai multe surse au precizat însă pentru jurnaliştii de la TASS că jaful a avut loc, iar faptaşii au folosit trei maşini. Au furat iniţial două autovehicule pentru a ajunge la aeroport, apoi au plecat cu “prada” cu o maşină luată la întâmplare din parcarea aeroportului.

“Pe aeroportul Domodedovo, persoane neidentificate înarmate cu mitraliere s-au deplasat până la una dintre ieșiri, unde au sustras saci care conțineau numerar de la doi bărbați. Prejudiciul se ridică la aproximativ 4 milioane de dolari. În prezent, autorii sunt căutați. Potrivit datelor preliminare, aceștia au fugit cu un Chevrolet Tahoe”, au declarat surse din cadrul Aeroportului Internațional Domodedovo pentru TASS.

Potrivit celor de Kommersant, hoţii au vizat doi bărbaţi din Kârgâzstan care aveau această sumă impresionantă asupra lor pentru a încheia o afacere în Rusia. Imediat ce cei doi afacerişti au trecut prin vamă şi au declarat banii, au fost atacaţi de hoţi. Sub ameninţarea mitralierilor, afaceriştii din Kârgâzstan au cedat sacii în care se aflau 4 milioane de dolari. Deocamdată, faptaşii nu au fost identificaţi. Poliţia din Moscova a deschis o anchetă.

 

In this article