Intellect Group dezvăluie noile date din studiul Rating Politic: Maia Sandu rămâne în frunte

Compania Intellect Group a publicat un nou studiu intitulat Rating Politic, care oferă o analiză lunară a activității politicienilor din Republica Moldova. Studiul combină cercetările calitative realizate de...

Compania Intellect Group a publicat un nou studiu intitulat Rating Politic, care oferă o analiză lunară a activității politicienilor din Republica Moldova. Studiul combină cercetările calitative realizate de experți interni și externi cu monitorizarea mass-media, utilizând un program specializat pentru cercetarea opiniilor experților.

Potrivit datelor recente, clasamentul liderilor politici este următorul:

Maia Sandu – 7,5 (+0,5)
Ion Ceban – 7,0 (-0,5)
Igor Dodon – 5,5 (+0,5)
Ilan Șor – 5,0 (-1,0)
Irina Vlah – 5,0 (+0,5)

Activitatea politică din Moldova reflectă abordări și strategii diverse, care atrag atenția alegătorilor și experților.

Maia Sandu, președinta Republicii Moldova, continuă să își mențină activitatea constantă și să atragă suport, ceea ce se reflectă în creșterea ratingului său cu 0,5 puncte. Pe de altă parte, Ion Ceban, primarul Chișinăului, a înregistrat o scădere de 0,5 puncte, sugerând posibile dificultăți sau schimbări în strategia sa politică.

Igor Dodon, Irina Vlah, Recean Dorin, Vlad Filat și Igor Grosu au înregistrat o creștere ușoară de 0,5 puncte fiecare, indicând eforturi susținute și o prezență activă în sfera politică.

De asemenea, Renato Usatîi a demonstrat o creștere semnificativă de 1,0 puncte, ceea ce poate reflecta o creștere a popularității și eficienței acțiunilor sale.

Un aspect remarcabil este ascensiunea lui Andrei Năstase, al cărui rating a crescut cu 2,0 puncte, semnalând un interes crescut din partea electoratului față de inițiativele sale politice. În contrast, Vladimir Voronin a înregistrat o scădere de 2,0 puncte, sugerând un declin al activității sau interesului public față de activitățile sale politice.

Studiul realizat de Intellect Group oferă o perspectivă asupra dinamicii politice din Moldova și evidențiază modul în care strategiile și activitățile liderilor politici influențează opinia publică.

Pentru mai multe detalii și analize suplimentare, vă invităm să accesați canalul oficial de Telegram.

In this article