Incident violent în Floreni: Un taximetrist, în stare gravă după ce a fost înjunghiat de un bărbat

Un bărbat a ajuns la spital în stare gravă după ce a fost înjunghiat de un individ agresiv. Incidentul a avut loc în această după-amiază, în jurul orei...

Un bărbat a ajuns la spital în stare gravă după ce a fost înjunghiat de un individ agresiv. Incidentul a avut loc în această după-amiază, în jurul orei 14:20, pe strada Ștefan cel Mare din localitatea Floreni, Anenii Noi.

Potrivit surselor Pulsmedia.md, victima este un bărbat de 39 de ani, angajat al unei companii de taximetrie. El se afla în mașina de serviciu, în apropierea unei stații de transport public, când un individ cu o sacoșă s-a apropiat de el.

Individul, s-a dovedit a fi un bărbat de 64 de ani, care l-ar fi întrebat pe taximetrist despre faptul cu care dintre colegii acestuia ar fi avut ieri o discuție, în cadrul căreia ar fi fost numit cu cuvinte necenzurate.

Între taximetrist și bărbatul de 64 de ani s-a iscat o ceartă, în urma căreia ultimul a scos un din sacoșă un cuțit cu care i-a aplicat taximetristului două lovituri, una în regiunea pieptului și alta în abdomen, după care a solicitat intervenția unei ambulanțe și a fugit de la fața locului. Echipajul medical venit la fața locului au găsit victima zăcând la sol, în stare de inconștiență. Acesta a fost transportat de urgență, în stare gravă, la un spital din Capitală.

Oamenii legii au inițiat o anchetă în acest caz în cadrul căruia urmează să stabilească identitatea cuțitarului, dar și locul unde se află acesta.

Pentru știri de ultimă oră, urmărește-ne pe canalul nostru de TELEGRAM!

In this article