Incident șocant: Trei fotbaliști de la Olympique Marseille, aproape să fie împușcați

În data de 19 mai a avut loc ultima etapă a sezonului de Ligue 1, ediția 2023/2024. Olympique Marseille a jucat împotriva celor de la Le Havre în...

În data de 19 mai a avut loc ultima etapă a sezonului de Ligue 1, ediția 2023/2024.

Olympique Marseille a jucat împotriva celor de la Le Havre în ultima etapă și a reușit o victorie la limită, scor 2-1. În urma acestui rezultat, formația de pe Stade Velodrome a adunat un total de 50 de puncte și a terminat sezonul cu 50 de puncte.

Trei dintre fotbaliștii de la Olympique Marseille, Jean Onana, Faris Moumbagna și Bamo Eite, aproape să fie împușcați

Conform cotidianului francez La Provence, Jean Onana, Faris Moumbagna și Bamo Meite au fost aproape să fie împușcați, după meciul jucat de Marseille în seara de duminică, 19 mai, scrie digisport.ro.

În momentul în care cei trei fotbaliști au plecat spre casă, după meci, un grup de tâlhari a încercat să le fure mașinile, sub amenințarea armei. Aceștia au reușit să scape de respectivul atac, însă două gloanțe au lovit portiera unei mașini, în timp ce un glonț s-a oprit în portbagaj.

Olympique Marseille, eliminată în semifinalele UEFA Europa League

Dacă situația din clasament nu a fost una fericită pentru Marseille, francezii nu au putut să se revanșeze în fața suporterilor nici pe plan european.

Marseille a fost eliminată în semifinalele UEFA Europa League de către Atalanta, scor 4-1 la general. Dacă în Franța partida a fost una echilibrată, scor 1-1, în Italia, formația din Bergamo nu le-a dat nicio șansă francezilor.

In this article