Incident șocant în Băcioi: Adolescentă bătută crunt de colegi, imaginile publicate online

O fată originară din comuna Băcioi a fost bătută puternic de alte trei tinere, dar și un băiat. Imaginile video au fost publicate în mediul online. Oamenii legii...

O fată originară din comuna Băcioi a fost bătută puternic de alte trei tinere, dar și un băiat. Imaginile video au fost publicate în mediul online. Oamenii legii spun că s-au autosesizat, iar persoanele implicate în incident vor fi identificate și audiate conform procedurii.

Conform imaginilor video, putem observa cum o fată stă la pământ, în timp ce alte trei adolescente o lovesc cu putere. 

Potrivit sursei care a publicat secvența video în mediul online, la fața locului se afla și un băiat, care tot a participat la bătaie.

„Este unul dintre cele mai periculoase cazuri pe care eu le-am avut până acum. (…) Voi ați ascultat doar câteva secunde din sunetul videoului, dar să vedeți video, e groaznic. (…) Demult tare nu a fost așa un caz, unde trei fete să bată cu pumnii și picioarele o altă fată. Mai mult, au luat și o bucată de gard și au lovit-o. Din câte eu știu, totul a început de la niște amenințări. (…) Plus la asta, vine prietenul unei bătăușe și o lovește pe fata care stă jos. Nu cred că asta este ceva normal. Eu cred că pentru tot ceea ce facem noi trebuie să plătim”, a spus sursa.

Șefa Serviciului de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, ne-a spus că acest caz a avut loc la începutul lunii aprilie curent, în comuna Băcioi, iar până în prezent atât victima, cât și alte persoane, martore la conflict, nu au sesizat organele de drept.

„Inspectoratul de Poliție Botanica s-a autosesizat, angajații Poliției întreprind măsuri pentru a stabili persoanele din imagine implicate în conflictul dat. Ulterior, acestea urmează să fie audiate conform procedurii, pentru a stabili motivul conflictului degenerat în bătaie. Pe caz a fost inițiată o anchetă, iar toate circumstanțele urmează a fi stabilite”, a declarat Natalia Stati.

Atenție! Urmează imagini care vă pot afecta emoțional: 

Video: TikTok/waniusa_official9

In this article