Incident în Italia: Moldovean reținut după agresarea soției

O femeie a fost nevoită să se închidă cu fiicele în baie, după ce a fost maltratată de propriul soț, un moldovean de 55 de ani. Potrivit Il...

O femeie a fost nevoită să se închidă cu fiicele în baie, după ce a fost maltratată de propriul soț, un moldovean de 55 de ani. Potrivit Il Gazzettino, cazul a avut loc în orașul italian Padova.

Conform sursei citate, totul s-a produs zilele trecute, când femeia a sunat la Serviciul 112, anunțând că a fost agresată de soț. Pentru a scăpa de acesta, femeia a luat fiicele minore și s-a închis în baie, transmite breakingnews.md cu referire la deschide.md.

Imediat la fața locului s-a deplasat un echipaj de carabinieri. Ajunși, aceștia au reușit să elibereze femeia, acordându-i primul ajutor medical. Ulterior, agresorul a fost reținut și scos din apartament.

În timp ce era transportat la sectorul de poliție, acesta s-a opus cerințelor carabinierilor și a distrus mai multe bunuri din automobilul de serviciu al acestora.

Actualmente, bărbatul a fost plasat în arest. Acesta este acuzat de violență în familie, opunerea rezistenței reprezentanților organelor de drept și distrugerea bunurilor publice.

In this article