Incident în Bălți: consilierul Maxim Moroșan și alți bărbați reținuți după o bătaie

Consilierul municipal din Bălți Maxim Moroșan ar fi fost reținut de oamenii legii după ce a fost implicat într-o bătaie dintre un grup de bărbați. Totul s-a întâmplat...

Consilierul municipal din Bălți Maxim Moroșan ar fi fost reținut de oamenii legii după ce a fost implicat într-o bătaie dintre un grup de bărbați. Totul s-a întâmplat miercuri, 26 iunie, într-un restaurant din orașul Bălți.

Potrivit oamenilor legii, la data de 26 iunie curent, pe o stradă din adiacentul unui local din Bălți, iar ulterior pe teritoriul localului, au avut loc mai multe altercații dintre două grupuri, fiind implicată și o persoană cu funcție publică în Consiliul municipal Bălți.

După ce unul dintre bărbați a fost agresat fizic în stradă, ulterior doi amici ai acestuia, au revenit, în aceeași seară, în localul respectiv pentru a-și regla conturile, urmând o altă altercație între cei doi și alți patru bărbați care au participat și la conflictul din stradă.

De menționat că la toate aceste acțiuni de huliganism au asistat vizitatorii localului, dar și localnicii care treceau pe alături.

Drept urmare, membrii ambelor grupuri au fost reținuți, la moment în custodia poliției aflându-se patru persoane, iar altele două urmând să fie reținute zilele viitoare, imediat la revenirea acestora de peste hotare.

Potrivit nordnews.md, consilierul municipal implicat în bătaie ar fi Maxim Moroșan, membru al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM).

Video: Nordnews.md

Video: Politia.md

In this article