Închisoare pentru profit simbolic

Un bărbat în vârstă de 31 de ani, locuitor al capitalei, a fost reținut pentru furt, de către ofițerii poliției din sectorul Râșcani. Aceștia au fost sesizați de...

Un bărbat în vârstă de 31 de ani, locuitor al capitalei, a fost reținut pentru furt, de către ofițerii poliției din sectorul Râșcani.

Aceștia au fost sesizați de către administrația unui magazin de pe strada Petricani. Partea vătămată a comunicat că, din magazin a fost sustras un polizor unghiular. Prejudiciul cauzat a fost estimat la suma de 2 900 lei. Datorită camerelor de supraveghere care au surprins momentul furtului, forțele de ordine au reușit să-l identifice și să-l rețină pe suspect. În timpul audierilor, bănuitul și-a recunoscut vina. Bărbatul ar fi declarant că a vândut polizorul furat la un preț simbolic.

La moment, cazul se cercetează penal. Pentru această încălcare de lege, suspectul riscă pedeapsă cu amendă de până la 67 500 lei, cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 4 ani.

In this article