Incendiu produs în această dimineață la Institutul Oncologic din Chișinău

În dimineața zilei de 24 iulie pompierii IGSU au fost solicitați pentru a lichida un incendiu izbucnit pe teritoriul Institutului Oncologic, strada Nicolae Testemiţanu 30 din capitală. Apelul...

În dimineața zilei de 24 iulie pompierii IGSU au fost solicitați pentru a lichida un incendiu izbucnit pe teritoriul Institutului Oncologic, strada Nicolae Testemiţanu 30 din capitală.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 07:34. Potrivit informațiilor înregistrate arderea s-a produs într-o cameră dintr-un bloc a spitalului cu 3 nivele.

La fața locului au fost îndreptate forțele IGSU conform numărului sporit de intervenție. Ajunși salvatorii și pompierii au stabilit că flăcările au cuprins încăperea auxiliară pentru muncitorii instituției amplasată la primul etaj a clădiri. Arderea a fost localizată către ora 07:39. Gradul sporit de intervenție nu a fost confirmat. Incendiul a fost lichidat de două echipe de pompieri la ora 07:54. Nici o persoană nu a avut de suferit, iar focul a distrus mai multe bunuri materiale din interiorul încăperii afectate.

Cauza și circumstanțele cazului urmează a fi stabilite.

In this article