Incendiu la un depozit din Chișinău. 8 echipe de pompieri au luptat cu focul

În dimineața zilei de 5 mai angajații IGSU au intervenit de urgență pentru a lichida un incendiu izbucnit într-un depozit de pe strada Uzinelor nr.2 din capitală. Apelul...

În dimineața zilei de 5 mai angajații IGSU au intervenit de urgență pentru a lichida un incendiu izbucnit într-un depozit de pe strada Uzinelor nr.2 din capitală.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 10:23. Potrivit primelor informații focul ar fi izbucnit într-o încăpere de păstrare a dopurilor de plastic pentru îmbutelierea vinului spumant. La fața locului, conform apelului sporit de intervenție au fost trimise 8 echipaje de pompieri. Ajunse la fața locului, primele echipaje au efectuat desfășurarea de luptă, reușind localizarea rapidă a incendiului către ora 10:36, fără ca acesta să obțină răspândire.

Prin manevrele operative realizate de angajații IGSU, s-a reușit preîntâmpinarea unui incendiu de proporții, iar o parte din echipaje au fost reîntoarse în unități. Potrivit IGSU, focul a distrus bunurile materiale de pe o suprafață de 6 metri pătrați. Salvatorii au salvat bunurile materiale și încăperile depozitului cu suprafața totală de 1000 de metri pătrați. În urma arderii nimeni nu a avut de suferit. Circumstanțele ți cauza de producere a incendiului urmează a fi stabilite de specialiști. Potrivit IGSU în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în peste 40 situații de risc.

In this article