Incendiu la o casă comunitară pentru copii, la Florești

Angajații IGSU au fost solicitați pentru a interveni la lichidarea unui incendiu izbucnit la Casa Comunitară pentru Copii nr.2 din orașul Florești. Apelul la Serviciul 112 a fost...

Angajații IGSU au fost solicitați pentru a interveni la lichidarea unui incendiu izbucnit la Casa Comunitară pentru Copii nr.2 din orașul Florești.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 21:53. Potrivit primelor informații acoperișul clădirii a fost cuprins de flăcări. La fața locului au fost trimise două echipaje de salvatori și pompieri, care ajunși au stabilit că acoperișul instituției arde.

Pompierii au reușit să lichideze flăcările fără ca acestea să obțină răspândire la întreaga construcție. În urma incendiului nici o persoană nu a avut de suferit. Toți copiii aflați în interior au fost evacuați de personal. În urma incendiului a fost afectată circa 30% din suprafața acoperișului. O versiune prealabilă de producere a incendiului, înaintată de specialiști este scurtcircuit electric. Cauza finală urmează a fi stabilită după investigarea tuturor circumstanțelor.

In this article