Încă un FAKE NEWS despre deces provocat de COVID-19. De ce a murit femeia din Lingura, Cantemir

O femeie de 79 de ani, din satul Lingura, Cantemir, a decedat în data de 13 martie. Potrivit medicilor, bătrâna a făcut ictus cerebral. Totodată, se cunoaște...

O femeie de 79 de ani, din satul Lingura, Cantemir, a decedat în data de 13 martie. Potrivit medicilor, bătrâna a făcut ictus cerebral. Totodată, se cunoaște că femeia a revenit din Italia.

Despre acest caz a scris fostul șef al poliției de frontieră, Rosian Vasiloi, pe rețelele de socializare. În mesajul său, informația este prezentată astfel, încât ne duce la gândul că femeia a decedat de COVID-19. Mai multe surse media au preluat informațiile, fără să le verifice.

Solicitați de redacția noastră, reprezentanții Guvernului au explicat că femeia decedată s-a intors din Italia, Bolonia pe data de 28.02.2020. A fost inclusă în carantină, deși la acel moment in zona menționată inca nu erau cazuri de COVID. În perioada de supraveghere nu a înregistrat febră sau alte semne catarale. Femeiea a decedat pe data de 13.03.2020 de ictus cerebral.

In this article