Încă un angajat medical diagnosticat cu virusul de tip nou: S-a infectat de la o pacientă, care a prezentat date FALSE

Încă un angajat medical a fost diagnostica cu virusul de tip nou COVID-19. Potrivit autorităților, specialistul s-a infectat, după ce a contactat cu o pacientă bolnavă de coronavirus....

Încă un angajat medical a fost diagnostica cu virusul de tip nou COVID-19. Potrivit autorităților, specialistul s-a infectat, după ce a contactat cu o pacientă bolnavă de coronavirus. Cel mai grav este că pacienta a ascuns informația că a fost în Ucraina, la mânăstirea Poceaev, respectiv specialiștii nu cunoșteau că aceasta  ar putea fi infectată, transmite Breaking News.

În total, în ultimele 24 de ore, medicii au prelevat probe de la 115 persoane și au fost depistate 15 cazuri noi de COVID-19.

„Patru cazuri sunt de import, 2 din Franța, 1 din Ucraina și 1 din Cehia, persoana a călătorit în perioada de carantină. Totodată, 11 cazuri sunt cu transmitere locală. Printre acestea este inclusiv o gravidă de la Ștefan Vodă, care a contactat cu una din persoanele revenite din Ucraina, Poceaev”, a explicat ministrul sănătății, Viorica Dumbrăveanu, după ședința Centrului Unic de Comandă.

Astfel, numărul cazurilor de coronavirus, înregistrate în Moldova, s-a ridicat la 109, dintre care patru sunt din stânga Nistrului.

 

 

In this article