În ultimele 24 de ore, zece șoferi au fost depistați în stare de ebrietate la volan

În ultimele 24 de ore, zece șoferi au fost depistați în stare de ebrietate la volan. Potrivit Inspectoratului General al Poliției (IGP), la unul dintre aceștia a fost...

În ultimele 24 de ore, zece șoferi au fost depistați în stare de ebrietate la volan.

Potrivit Inspectoratului General al Poliției (IGP), la unul dintre aceștia a fost stabilită o concentrație de alcool de 1,17 mg/l în aerul expirat. Șoferul de 41 de ani a fost stopat aseară de către polițiștii de patrulare la intrarea în satul Negrești din raionul Strășeni.

„Oamenii legii au intensificat activitățile de depistare și documentare a persoanelor care conduc în stare de ebrietate, scopul fiind creșterea gradului de siguranță în rândul participanților la trafic”, a informat IGP.

În acest context, polițiștii îndeamnă șoferii să nu urce la volan dacă au consumat alcool pentru a nu-și pune în pericol propria viață și viața celorlalți participanți la trafic. Dacă ați consumat alcool, este important să găsiți o altă modalitate de a ajunge în siguranță la destinație, cum ar fi: transportul public, un taxi sau un șofer treaz.

In this article