În Thailanda, turiștii infractori vor fi expulzați după ce li se arată un cartonaș roșu

The Phuket News: Turiștii cu probleme din Phuket vor primi cartonașe roșii. Celebra destinație turistică thailandeză Phuket a lansat un nou sistem de urmărire a infracțiunilor comise de...

The Phuket News: Turiștii cu probleme din Phuket vor primi cartonașe roșii.

Celebra destinație turistică thailandeză Phuket a lansat un nou sistem de urmărire a infracțiunilor comise de călătorii străini. Acest lucru este raportat de lenta.ru cu referire la The Phuket News.

Potrivit ziarului, noile reguli sunt similare cu cele din fotbal: acum turiștii pot fi expulzați din Thailanda după ce li se arată un cartonaș roșu.

Astfel, dacă un turist este găsit vinovat pentru prima dată de orice abatere, acesta va primi un cartonaș galben. Generalul-maior al poliției de imigrare din Phuket, Pranpansak Prasansuk, a declarat că informațiile relevante vor ajunge imediat la ambasada țării sale.

Se menționează că, după cartonașul galben, turistul va putea continua să își petreacă vacanța în stațiune, dar data viitoare nu va mai avea voie să intre în Thailanda. Pentru a doua abatere, călătorul străin va primi un cartonaș roșu și va fi expulzat imediat din țară.

Un purtător de cuvânt al poliției de imigrare nu a menționat încălcări specifice care ar putea duce la cartonașe galbene și roșii. În același timp, Prasansuk a oferit statistici cu privire la acțiunile pentru care noii veniți sunt cel mai des prinși de forțele de ordine. Printre acestea se numără furtul, lucrul pentru companiile locale de turism fără permise oficiale, lipsa permisului de conducere și chiar mersul pe motorete și motociclete fără cască.

 

In this article