În suburbii continuă lucrările de reparație a drumurilor locale, cu suportul Primăriei Chișinău. Ceban: Lucrări se fac în Sîngera, Tohatin, Bubuieci Hulboaca, Grătiești…

În suburbii continuă lucrările de reparație a drumurilor locale, cu suportul Primăriei Chișinău. Potrivit primarului general Ion Ceban, la Sîngera, patru străzi au fost renovate, fiind folosit betonul...

În suburbii continuă lucrările de reparație a drumurilor locale, cu suportul Primăriei Chișinău. Potrivit primarului general Ion Ceban, la Sîngera, patru străzi au fost renovate, fiind folosit betonul asfaltic suprimat, oferit de Întreprinderea municipală „Exdrupo”.

„Din cele peste 2,5 tone de asfalt frezat eliberat în suburbiile Capitalei, la Sîngera au fost trimise 700 de tone de beton asfaltic suprimat, dintre care 300 de tone au fost depozitate, iar restul folosite pentru reparația străzilor A. Russo, Viilor, Aerogării, strada și stradela Tineretului. În total, la Sîngera au fost renovate aproape 1,4 kilometri de drum.

De asemenea, asfaltul frezat, oferit gratis de Primăria Chișinău, a fost folosit pentru renovarea străzilor Tighina, Valea Lacului, Plecan, și parțial strada Unirii din Colonița. În total, 1,5 kilometri de drum.

La Bubuieci au fost reparate străzile Sf. Arhanghel Mihail, Constituției și Ion Creangă din satul Bîc. În Tohatin, este reparată parțial strada Bucuriei. La Grătiești au fost reparate străzile Cantemir și 8 martie, și strada Luceafărul din Hulboaca”, a punctat edilul.

Ceban spune că urmează lucrările de reparație a drumurilor din Budești, Sîngera și Cricova. Primăria Chișinău a oferit peste 1,5 tone de beton asfaltic suprimat pentru reparația drumurilor din Țînțăreni, Geamăna și Anenii Noi.

In this article