În Noaptea Învierii, în PMAN vor fi amenajate circa 70 de locuri de parcare

Pentru buna desfășurare a evenimentelor dedicate Nopții Învierii, Primăria Municipiului Chișinău a amenajat, în Piața Marii Adunări Naționale, și circa 70 de locuri publice de parcare. Astfel, informează...

Pentru buna desfășurare a evenimentelor dedicate Nopții Învierii, Primăria Municipiului Chișinău a amenajat, în Piața Marii Adunări Naționale, și circa 70 de locuri publice de parcare.

Astfel, informează municipalitatea, enoriașii, care vor participa la slujba din Noaptea Învierii de la Catedrala Metropolitană „Nașterea Domnului”, își vor putea parca, regulamentar, automobile în PMAN.

De asemenea, șoferii își vor putea lăsa mașinile și pe străzile adiacente, unde, la fel, sunt disponibile mai multe locurile de parcare stradale.

Cu toate acestea, pentru a facilita accesul doritorilor de a participa la serviciul divin din Noaptea Învierii, autoritățile locale îndeamnă enoriașii să se deplaseze cu transportul public, în acest sens, Primǎria Chișinǎu, urmând să pună la dispoziția oamenilor mai multe rute de transport public, care vor activa cu program prelungit, pânǎ la ora 01:00, iar unele rute vor circula și pe tot parcursul nopții, la intervale de 30 de minute.

Detalii despre programul de circulație a transportului public în zilele de Paști și Paștele Blajinilor, vedeți aici: https://www.chisinau.md/ro/de-pasti-si-pastele-blajinilor-transportul-public-municipal-va-20292_276524.html

In this article