În jur de 80 de arbori au fost sădiți astăzi pe „Aleea Liceenilor 2021” de către primarul general Ion Ceban și un grup de elevi

În jur de 80 de arbori au fost sădiți astăzi pe „Aleea Liceenilor 2021” de către primarul general Ion Ceban și un grup de elevi ai mai multor...

În jur de 80 de arbori au fost sădiți astăzi pe „Aleea Liceenilor 2021” de către primarul general Ion Ceban și un grup de elevi ai mai multor licee din capitală. Ceban spune că este recunoscător și admiră acești minunați elevi și dascălii care i-au îndrumat și să susțină inițiativele frumoase pentru municipiul Chișinău.

„Am participat astăzi alături de elevii mai multor licee din capitală la plantarea „Aleei Liceenilor 2021” în scuarul amenajat în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl din parcul Valea Trandafirilor.

Materialul săditor, 80 de arbori și arbuști, a fost crescut, îngrijit și pregătit de elevii Centrului Orășenesc al Tinerilor Naturaliști a Direcției Generale Educație, Tineret și Sport. Elevii astăzi au învățat în practică cum să fie sădiți puieții”, a declarat primarul.

Edilul spune că este un gest de valoare extraordinară din partea elevilor din municipiul Chișinău, activitatea face parte din proiectul ecologic „Aleea liceenilor – 2021” consacrat și aniversării a 585 de ani de la fondarea municipiului Chișinău.

„Implicarea în proiect le oferă posibilitatea elevilor să creeze o istorie frumoasă a orașului, să ofere un bun exemplu următoarelor generații, iar întreaga comunitate beneficiind de roadele acțiunii lor”, a conchis Ceban.

In this article