Import de droguri în valoare de 5,6 milioane de lei: 3 moldoveni, reținuți

Trei moldoveni au fost reținuți într-un dosar de contrabandă cu droguri de tip marijuana de calitate superioară și droguri sintetice de tip PVP. Potrivit Procuraturii, bărbații au fost...

Trei moldoveni au fost reținuți într-un dosar de contrabandă cu droguri de tip marijuana de calitate superioară și droguri sintetice de tip PVP.

Potrivit Procuraturii, bărbații au fost reținuți în flagrant ieri-seară, 2 februarie.

Moldovenii introduceau drogurile în țară prin zona verde a frontierei de stat, din Ucraina, iar ulterior au fost livrate în Chișinău.

În cadrul perchezițiilor, oamenii legii au ridicat circa 8 kg de marijuana de calitate superioară și 2,5 kg de alfa-PVP (drog sintetic), care pe piața neagră ar valora peste 5,6 milioane de lei, dar și alte obiecte relevante activității grupului infracțional: pachețele autosigilante pentru vânzarea drogurilor, cântare, mijloace electronice de comunicație, mijloace bănești obținute din vânzarea drogurilor.

Urmează ca procurorii PCCOCS să formuleze învinuirea în privința persoanelor reținute și să depună demersurile de aplicare a arestului preventiv.

In this article