Îmi doresc ca acești 12 ani de stagnare și de umilință a poporului să se termine azi, a declarat Vladimir Voronin (Video)

Vladimir Voronin, unul dintre liderii Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, a votat pentru o țară independentă și prosperă. Despre aceasta Voronin a declarat la ieșirea din secția de vot....

Vladimir Voronin, unul dintre liderii Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, a votat pentru o țară independentă și prosperă. Despre aceasta Voronin a declarat la ieșirea din secția de vot.

“Doresc ca acești 12 ani de stagnare a Republicii Moldova, de umilință a poporului țării noastre să se termine azi. Aș mai dori ca dezvoltarea țării să fie direcționată în primul rând în interesele noastre naționale, în interesele fiecărui cetățean al Republicii Moldova. Aș dori ca noi să fim în rând cu țările civilizate: la democrație, libertate, pe dimensiunea europeană, prietenie cu toate țările. Mi-aș dori ca noul parlament să conștientizeze situația de azi și să se ridice la nivelul acelor promisiuni, aduse în fața cetățenilor în această campanie. Poate va da Dumnezeu și vom avea un Parlament care se va gândi la cetățeni. Am propus să facem o fracțiune din 101 deputați. Azi se alege Parlament integral, trebuie să ne unim pentru a salva Republica Moldova”, a declarat Voronin.

In this article