Ilan Șor: “Moldovenii sunt pașnici și toleranți, dar în toate există o limită”

Liderul blocului politic “Victorie”, Ilan Șor, a comentat știrea potrivit căreia în luna iunie în Moldova va avea loc un festival al comunităţii LGBT. “Am ştiut că autoritățile...

Liderul blocului politic “Victorie”, Ilan Șor, a comentat știrea potrivit căreia în luna iunie în Moldova va avea loc un festival al comunităţii LGBT.

“Am ştiut că autoritățile vor încerca să ne distrugă, nimicindu-ne identitatea, tradițiile, istoria. Prefăcându-se că nu există Ziua Victoriei. În schimb, există o “zi a Europei”, în care ei demonstrează arme – nu poți trăi o zi fără ele în “lumea” lor europeană. Și apoi, evident, “festivalul LGBT”, a spus Șor.

Liderul opoziției consideră că această propagandă distruge valorile și îi privează pe copii de o bază solidă – familia tradițională.

“Poporul moldovean este paşnic şi tolerant, dar există o limită în toate. Facem apel la autorități. Găsiți curajul de a respecta tradițiile noastre, moldoveneşti. Respectați familiile care v-au crescut, printre altele. Că doar Sandu nu a trăit cu “părintele 1 și 2”, spune Șor.

In this article