Ilan Șor critică planurile Uniunii Europene pentru R.Moldova

Ilan Șor, liderul partidului Șor, a adus în atenția opiniei publice preocupările sale cu privire la perspectiva aderării Moldovei la Uniunea Europeană. Într-o declarație recentă, Șor a contestat...

Ilan Șor, liderul partidului Șor, a adus în atenția opiniei publice preocupările sale cu privire la perspectiva aderării Moldovei la Uniunea Europeană.

Într-o declarație recentă, Șor a contestat afirmațiile susținătorilor președintei Maia Sandu, care l-au acuzat de denigrarea UE.

„Susținătorii lui Sandu din presa moldovenească trâmbițau că eu denigrez Uniunea Europeană. Pretinzând că e o minciună faptul că vom fi codașii Europei în toate sensurile acestui cuvânt,” a declarat Șor.

Acesta a continuat să ridice întrebări despre credibilitatea surselor de informație, îndoindu-se de acuzațiile aduse de susținătorii președintei.

„Mă întreb dacă vor acuza și publicația britanică The Times de minciună? Să citim: „UE intenționează să construiască lagăre de deportare pentru migranți în țările candidate”, inclusiv în Moldova,” a adăugat el.

În plus, Șor a făcut previziuni sumbre despre viitorul Moldovei în cadrul Uniunii Europene.

„Și acesta este doar începutul. Sandu va organiza aici o groapă de gunoi paneuropeană cu baze militare și o mulțime de refugiați. Așa i-au ordonat stăpânii ei, iar ea nu știe să se gândească la veritabilul bine pentru țară și nici nu vrea,” a conchis liderul partidului Șor.

In this article