Ilan Șor continuă transformarea Orheiului: O altă curte renovată pentru confortul locuitorilor

Încă o curte a fost reabilitată în Orhei, în cadrul programului amplu de îmbunătățire a calității vieții locuitorilor și transformare a orașului într-un loc prietenos, implementat la inițiativa...

Încă o curte a fost reabilitată în Orhei, în cadrul programului amplu de îmbunătățire a calității vieții locuitorilor și transformare a orașului într-un loc prietenos, implementat la inițiativa și cu suportul primarului de onoare Ilan Șor.

De această dată vorbim despre ograda de pe strada Vasile Lupu, 18 și 20, care a fost transformată într-un loc plăcut pentru locatarii blocului. Lucrările de reparație au inclus asfaltarea căii de acces, amenajarea spațiilor de recreere și joacă și instalarea băncilor și coșurilor de gunoi.

Inaugurarea curții a avut loc într-o atmosferă festivă, în prezența locatarilor, viceprimarului Valerian Cristea și primarului de onoare Ilan Șor.

“Sunt încântat să văd încă un rezultat frumos, obținut în cadrul acestui proiect de amploare de transformare a Orheiului. Fiecare curte reabilitată face orașul nostru mai modern și mai confortabil pentru toți locuitorii. Continuăm să modernizăm spațiile publice, să creăm mai mult confort și să dezvoltăm municipiul”, a declarat Ilan Șor.

Viceprimarul Valerian Cristea a subliniat importanța proiectului de reabilitare a curților blocurilor, evidențiind avantajele pe termen lung pentru locuitori.

“Aceste spații reabilitate nu doar îmbunătățesc aspectul orașului, dar atrag și investitori. Uitați-vă ce blocuri frumoase și moderne sunt construite în Orhei! Și asta deoarece orașul nostru este cel mai frumos din țară, este prietenos cu mediul de afaceri, fapt care a favorizat crearea noilor locuri de muncă. Tot mai mulți cetățeni, în ultimii ani, se mută la Orhei, deoarece municipiul a devenit un loc confortabil pentru trai”, a menționat Valerian Cristea.

Cum era de așteptat, locatarii blocului au apreciat cu entuziasm transformarea curții.

“E foarte frumos, curat și amenajat. Este un pas important spre o viață mai confortabilă pentru noi și generațiile viitoare”, a spus o localnică.

“Apreciez eforturile echipei lui Ilan Șor de a face Orheiul un loc mai frumos și mai prietenos. Noile curți schimbă imaginea orașului nostru”, a spus un localnic.

Programul de modernizare a curților din Orhei reflectă angajamentul echipei lui Ilan Șor, asumat încă în 2015, de a crea un mediu urban durabil și prietenos. Până în prezent, datorită suportului primarului de onoare al municipiului Orhei, Ilan Șor, care a atras investiții importante și a făcut posibilă implementarea acestui proiect, au fost reabilitate peste 100 de curți.

In this article