Ilan Şor: “Acum spectacolele de circ cu diverse programe se vor desfăşura la OrheiLand pe parcursul întregului an”

Pe 4 iulie, parcul de distracții OrheiLand va găzdui un grandios spectacol al circului italian Bonaccini. Acesta va fi primul spectacol al artiștilor străini din acest sezon. Liderul...

Pe 4 iulie, parcul de distracții OrheiLand va găzdui un grandios spectacol al circului italian Bonaccini. Acesta va fi primul spectacol al artiștilor străini din acest sezon.

Liderul blocului politic “Victorie”, Ilan Șor, a invitat toți doritorii să participe la show-ul de la Orhei. Politicianul a spus că a fost deja instalat cortul, iar repetițiile sunt în plină desfășurare. Iar intrarea va fi gratuită.

Vizitatorii se vor bucura de prestația unor artiști de circ celebri din Bulgaria, Italia, România și Grecia. Programul include gimnastică aeriană, reprezentații ale acrobaților, clovnilor și jonglerilor, precum și un spectacol de magie.

“Spectacole cu diverse programe se vor desfășura acum aici pe tot parcursul anului. Copiii au nevoie de o copilărie fericită acum – și așa va fi! Veniți aici pentru emoții de neuitat!”, a menționat Șor.

In this article